Працівники ресторану “Сети” у Дніпрі здають обов’язковий аналіз на COVID-19

22 квітня, 20:02
Актуально
Фото: seti.dp.ua - фото 1
Фото: seti.dp.ua

На роботу — лише з негативним тестом. Так у закладі дбають, аби ніхто з персоналу не захворів.

«Ми повинні дбати про своє здоров’я і раді, що наше керівництво дбає про наше здоров’я. Бо це безпека нас і гостей, що до нас приходять», — говорить шеф-кухарка ресторану "Сети" Ольга Задорожня.

Усім відвідувачам на вході вимірюють температуру і просять номери телефонів. А персоналу тести роблять регулярно — раз на три тижні, розповідає власник закладу Геннадій Шеремет. На COVID-19 перевіряють кожного працівника ресторану.

«На підприємстві працюють 24 працівники. Це кухарі, це охоронці, це бармени. Також і офіціанти, і прибиральники. Це відбувається за рахунок підприємства. Підприємство виділяє для цього кошти», — зазначає власник ресторану Геннадій Шеремет.

Якщо хоча б у одного співробітника тест виявиться позитивним, то всіх відправлять на самоізоляцію. А гостей — сповістять. І заклад зачинять на карантин, запевняє керівництво. Утім додають: за своє здоров’я та безпеку відвідувачі ресторану можуть бути спокійними.

Поділитися: