На Дніпропетровщині виявили сальмонелу в польській курятині

На Дніпропетровщині виявили сальмонелу в польській курятині - фото 1

Від Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшла інформація стосовно виявлення сальмонели у частинах курятини, що експортувалася з Польщі.

У Держпродспоживслужбі повідомили, що виробник SuperDrob S.A., Karczew; холодильний склад: AMP Logistyka, Plonsk, Poland, надіслав до України продукцію у кількості 180 кг. В партії цієї курятини було знайдено бактерію сальмонела, котра призводить до гострого харчового отруєння. Отримувач товару: ПП "ЛЯМІТ", просп. Червоної Калини, 39/31, м. Львів, 79070.

Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області попереджає, що на території регіону можливий обіг та реалізація вищезазначеної продукції. Якщо ви побачите цей продукт — терміново повідомте до Головного управління Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області за тел. (099) 723-16-99.

«Також доводимо до відома операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу, а також, у строк не більше двох робочих днів, письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області», — написали в Держпродспоживслужбі.

Зверніть увагу, що зазвичай від моменту зараження до появи перших ознак інфекції проходить від 12 до 24 годин, але іноді цей період може становити від 6 годин до трьох діб.

Реклама

Раніше ми писали, що в Україні введуть обов'язкову вакцинацію від COVID-19 для певних професій.

Яна Кривобок
Яна Кривобок Редактор сайту 34.ua. Пишу про актуальні події Дніпра і України. У фокусі: соціальна сфера і культура.

Реклама